Vi tilbyder / Videreuddannelse af din hest

Videreuddannelse af din hest

Videreuddannelse af din hest, det giver jo lidt sig selv. Men nogle gange kan man godt være gået i stå og mangler lidt hjælp til at komme videre eller mangler en til at ride hesten, hvilket vi kan tilbyde. Dennis har redet mange Grandprix klasser og internationale stævner og selv redet mange af dem op.
 
 
 
 
 
I prisen indgår :
- 5 x ridning om ugen,
-Foder 3 x dagligt. med Horsepro ( Unik eller Classik ) hvor der bliver lavet en foderplan efter hver enkelt hest/pony. Vi har også foder til ungheste. Der er mulighed for at selv medbringe foder til sin hest, så længe det er blandet.
- Hestene står på spåner, der bliver muget 1 gang dagligt.
- Wrap 3 x gange dagligt efter hver enkelt hests behov.
- Fold hver dag, man kan vælge enefold ( som koster 350,- mere pr. md. ) ellers går der max 2-4 heste på hver fold, ligesom vores opstaldningsheste.
-Vandspitov med varmt vand
- Fri afbenyttelse af skridtbånd
- Vi tager gerne hingste ind.
 
Der kan tilkøbes
-Mash 1 x dagligt ( så får din hest 4 måltider om dagen) kr. 200,- md.
- Enefold så mange timer man vil. kr. 350,- md.
 
 
Prisen for hest
kr. 5.500,- + moms (problemheste kr 7.500,- + moms )
Priser for pony
4.500,- + omms ( problemponyer kr. 7.000,- + moms )
 
 
 

Hvis man vil have sin hest/pony i tilridning udfylder og underskriver vi sammmen nedennævnte kontrakt, når man kommer med hesten:

Uddannelses kontrakt.

 

-Er i ridning/tilridning/kommission hos Stald Ax, under Dennis Steffenauer og Gitte Stolling.

Dennis Steffenauer er ansvarlig for pasningen samt uddannelsen af hesten, men kan ikke holdes ansvarlig for evt. skader, som hesten pådrager sig i forbindelse med, eller efter opholdet.

Dennis Steffenauer kan heller ikke holdes økonomisk ansvarlig på mennesker eller materielle ting, som hesten forvolder skade på.

Derfor er det udelukkende ejers ansvar, at hesten har de nødvendige og obligatoriske forsikringer, inden ankomst til Stald Ax.

Dennis Steffenauer kan til enhver tid kontakte den fagmand der vurderes at være brug for til hesten (Smed, dyrlæge m.m.) og i akutte situationer, også uden ejers samtykke, og uden økonomisk at blive draget til ansvar herfor.

 
Dennis Steffenauer og Gitte Stolling | CVR: 33368445 | Herluflillevej 5, 4160 Herlufmagle - Danmark | Tlf.: 21779808